Pусский

Деревянная игрушка „Croquet” (24 детали)

Играть в крокет можно одному, вдвоем или в компании. Согласно правилам игры, участникам, ударяя по мячикам специальными деревянными молотками, необходимо будет провести шары через воротца, расставленные на поле в определенном порядке. Увлекательная игра позволит мальчикам и девочкам развить внимание, умение сосредотачиваться, координацию движений, меткость, глазомер.
600,00 L
750,00 L
Артикул: 8591864906673
Comenzile mai mari de 400 lei se livrează gratuit. Pentru comenzile ce nu depășesc 400 lei costul livrării în raza orașului Chișinău este de 35 lei. Pentru comenzile ce se livrează în afara Chișinăului se achită 50 lei.
+ -

Reguli de joc:
Croquet-ul poate fi jucat oriunde, atât în interior, cât și în natură, chiar și în condiții extreme sau pe bicicletă.

Înainte de începerea jocului, un jalon din lemn va fi înfipt sau fixat în pământ sau pe altă suprafață din locul în care bilele vor porni, iar cel de al doilea în locul de destinație. De asemenea, si portițele vor fi fixate pe acest traseu. De asemenea, va fi aleasă ordinea de joc și fiecare jucător (echipă) își va alege culoarea. De cele mai multe ori, pe jaloanele din lemn se găsesc cercuri colorate care indică o ordine clară a jocului.

Scopul jocului este ca fiecare jucător să lovească bila care îi este atribuită și să o treacă prin toate portițele aferente pentru a ajunge la final inaintea celorlalți jucători.

În mod normal, un jucător are voie la o singură lovitură însă, dacă reușește să treacă mingea printr-o poartă dintr-o lovitură, atunci are voie din nou să lovească.

Dacă mingea unui jucător lovește mingea altui jucător, atunci cel dintîi va primi încă doua lovituri suplimentare, avînd șansa de a influența evoluția adversarului, după cum am menționat și în rândurile de inceput.

Характеристики
Имя атрибута Значение атрибута
Возраст 3+
Номер модели W90667
Габаритные размеры 79 см
Количество деталей 24